Uitvaart vanaf € 849,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Welkom bij Budget Uitvaart Osdorp

Afscheid nemen doet pijn. Budget Uitvaart Osdorp helpt u om een mooi, passend afscheid minder in uw portemonnee te voelen. Ieder mens verdient een waardige, stijlvolle crematie en Budget Uitvaart Osdorp regelt dat voor u. Ook binnen uw budget, maar vooral met respect voor uw wensen of die van de overledene.

Bekijk onze diverse pakketten voor een crematie naar wens, voor een vooraf duidelijke prijs.

Budget Uitvaart Osdorp verzorgt een crematie die past bij uw emotie

Verdriet is niet in geld uit te drukken. Gemis van een overledene ook niet. Budget Uitvaart Osdorp organiseert een afscheid, een crematie zo dat er een blijvend mooie herinnering is, dat kan binnen elk budget. Budget Uitvaart Osdorp werkt met overzichtelijke uitvaartpakketten. Daarmee kunt u de besteding van uw budget zo sturen dat de crematie past bij hoe de overledene herinnerd zou willen worden. Of zoals u uw dierbare wilt herinneren. De keuze van de locatie, de plechtigheid kort of wat langer of wel of niet opbaring, al deze elementen hebben invloed op de prijs. Zo heeft u grip op de kosten, terwijl u tegelijk de crematie persoonlijker maakt. Ook al letten we op de kosten, ons doel is altijd een mooi en respectvol afscheid te verzorgen. Want het is de herinnering die blijft.

Budget Uitvaart Osdorp, crematie in Osdorp

Zorgen dat een crematie of een uitvaart uiteindelijk ook een mooie herinnering aan een overledene wordt, vergt een organisatie die ervaring vraagt. Budget Uitvaart Osdorp heeft die ervaring. Daarnaast zijn er de goede afspraken die we door de jaren heen hebben gemaakt met betrokken partijen, waardoor het voor ons mogelijk is om u veel variatie te bieden binnen een vast (laag) budget. Er zijn diverse crematoria in Nederland, de een wat duurder dan de ander. Wij vertellen u graag de diverse mogelijkheden, en helpen u helder te krijgen waar voor u de prioriteit van een waardig afscheid ligt. Daarmee houdt u grip op de kosten, terwijl u een passende crematie organiseert. Onverwachte extra kosten zult u bij Budget Uitvaart Osdorp na de crematie in elk geval niet krijgen.

test

Crematie bij Budget Uitvaart Osdorp betrouwbaar en binnen uw budget

Budget Uitvaart Osdorp regelt een stijlvolle crematie voor het door u te besteden bedrag. We werken met diverse uitvaartpakketten waarmee u de crematie naar wens kunt samenstelen. Of u nu kiest voor een eenvoudige, maar complete crematie of eventueel een opbaring thuis wilt of liever in ons dienstencentrum. Misschien ligt voor u het accent liever op de plechtigheid en de condoleance in de aula van het crematorium. Of wellicht wilt u een combinatie van dit alles aangevuld met bloemen en een wat langer durende plechtigheid. Alles kan, wij zijn vertrouwd met vele uitvaart rituelen, alles is vooraf duidelijk, ook de prijs. Kijk bij onze tarieven voor een crematie voor meer details.

Budget Uitvaart Osdorp assisteert u bij het regelen van een crematie in Osdorp, of waar in Nederland u maar wilt.

Budget Uitvaart Osdorp ook voor uw rouwkaarten

Niet alleen onze uitgebreide, gevarieerde uitvaartpakketten laten duidelijk zien waar we u een zorg uit handen nemen. Ook voor onze rouwkaarten hanteren we een vaste prijs. Voor €225,- leveren we 50 persoonlijke rouwkaarten, die u in overleg met onze ontwerper naar uw eigen smaak kunt samenstellen. Foto of kleuren, alles kan, zonder enige toeslag. Zelfs inclusief verzendservice. Als u de adressen doorgeeft, versturen we ze voor u of als u dat liever zelf doet sturen we de rouwkaarten per koerier naar u op. Heeft u er meer dan 50 nodig dan kost elke 10 extra €25, inclusief verzendservice.

Verzekerd? En wilt u Budget Uitvaart Osdorp de crematie laten regelen?

Veel mensen hebben uitvaart verzekering. Vaak (b)lijkt die niet toereikend voor een reguliere uitvaart bij de traditionele uitvaartondernemingen. En dat terwijl Budget Uitvaart Osdorp keer op keer bewijst dat een traditionele uitvaart beslist voor minder kan. En dat gaat niet ten koste van de kwaliteit, het heeft meer te maken met het stellen van prioriteiten en het maken van goede afspraken. Met onze relaties, en ook met u. Respectvol luisteren we naar uw wensen en regelen een smaakvolle, waardige uitvaart, zodat u achteraf een mooie herinnering hebt en niet onaangenaam wordt met onverwachte extra kosten.

Een andere uitvaartondernemer op uw verzekeringspolis? Budget Uitvaart Osdorp kan u tóch helpen

Ook al staat er een naam en een telefoonnummer op uw uitvaartverzekeringspolis, hoeft u zich niet gedwongen te voelen die te bellen. Als u wilt vergelijken of sowieso liever voor een ander wilt kiezen, omdat u eerder minder goede ervaring had, kan dat. U bent in de meeste gevallen vrij om te kiezen door wie u de crematie laat regelen. Dus ook bij Budget Uitvaart Osdorp. Een crematie wilt u uiteraard zo goed mogelijk geregeld zien en dan kunt u dat het beste doen met een partij waar u zich prettig bij voelt. Bovendien is de kans dat u dat binnen uw verzekerd bedrag blijft bij Budget Uitvaart Osdorp groot. In sommige gevallen kunt u zelfs geld overhouden.